A2 | Legalizacija objekata
15536
page-template-default,page,page-id-15536,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Legalizacija objekata

Pod terminom legalizacija (ozakonjenje) objekata podrazumeva se naknadno izdavanje građevinske i upotrebne dozvole za objekat, odnosno delove objekta izgrađene ili rekonstruisane bez građevinske dozvole, kao i objekte izgrađene na osnovu građevinske dozvole, odnosno odobrenja za izgradnju i potvrđenog glavnog projekta, ali na kojima je, prilikom izvođenja radova, odstupljeno od izdate dozvole, odnosno odobrenja.

Projektni biro A2 vrši izradu tehničke dokumentacije u procesu legalizacije, što obuhvata izradu zapisnika, i Izveštaj o zatečenom stanju bespravno izvedenog objekta. U ovoj oblasti smo uradili preko 80 projekata, i omogućavamo Vam da do neophodne dokumentacije dođete u veoma kratkom roku. Priložena referentna lista, pruža Vam mogućnost da proverite gde smo, šta i kako uradili. Kliknite ovde za listu.

REFERENCE
LEGALIZACIJA 2

wordpress theme powered by jazzsurf.com