A2 | Letnje bašte i reklame
15534
page-template-default,page,page-id-15534,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Letnje bašte i reklame

Postavljanje letnjih bašti i privremenih objekata uređeno je posebnim Pravilnikom. Gradska uprava propisuje normative i uslove koji se moraju ispuniti radi konkurisanja i dobijanja odobrenja za postavljanje bašte restorana i drugih ugostiteljsih objekta.

Pre formiranja nove bašte (otvorenog ili zatvorenog tipa), montažno demontažnih objekata privremenog karaktera u funkciji ugostiteljske delatnosti koja se obavlja u ugostiteljskom objektu, obavezna je i izrada tehničke dokumentacije, predmetne funkcionalne celine u šest do osam primeraka.

Postavljenje reklame i drugih reklamnih objekata i sredstava je regulisano pravilnicima i odlukama lokalnih samouprava. Jasno su definisani svi uslovi i potrebna dokumentacija za postavljanje reklama i mi Vam možemo pomoći izradom neophodne tehničke dokumentacije. Pre svega vam je potreban Projekat reklame, na osnovu koga dobijate dozvolu i prisupate realizaciji.

Kod nas dobijate kompletan projekat za postavljanje reklame, koji je izrađen u skladu sa Pravilnikom o tipu, veličini, uslovima i postupku za postavljanje objekata i sredstava za oglašavanje na teritoriji grada Beograda. U pojedinim slučajevima, kao i za letnje bašte, potrebna je saglasnost Zavoda za zaštitu spomenika ili Sekretarijata za saobraćaj (u zavisnosti od lokacije ili tipa reklamnog sredstva)


wordpress theme powered by jazzsurf.com